fredag 30. januar 2009

Eg er med også...!

Eg er med og konkurrerar om eit gåvekort frå herlige Snella & PetronellaDuften av erteblomster sin blogg.



Dei har ei herlig samling av knappar! Fann nettopp ut at butikken deira i Oslo er i nabolokalet til mi første bustadsadresse i Tigerstaden! Trur eg skal snike meg tilbake til gamle trakter;)

onsdag 28. januar 2009

Mitt eige merke!

No har eg endelig fått bestilt meg mitt eige merke! Brukte lang tid på å forme med, få dei rette orda og fargane, og eg vart veldig fornøgd med resultatet. Det følest bra å sy det på eit handlaga produkt! Hakket meir proft på ein måte...



tirsdag 27. januar 2009

Hekta på hekling!

Sidan eg hekla mitt første sekskantteppe har eg ikkje klart å slutte. Det er sånn med meg; viss eg først får sansen for noko klarer eg ikkje slutte. Og denne oppskrifta har eg kost meg med mange kveldar!

Det starta med ei julegåve, eit teppe i rosa og brunt (sjå tidlegare innlegg). Men så kom eg på at søstera til ho som skulle få det rosa hadde ønska seg eit i blått, så då vart det eit blått og brunt også. Bilete av det ferdige produktet har eg dessverre ikkje, men eg har bilete frå prosessen:









Eg har utrulig mykje teppegarn liggande etter mange turar til rogalandet. No i vinter har eg fleire venner som ventar små, så eg er derfor i gang med å bruke opp dette garnet på babyteppe. Dei er i litt "utradisjonelle" babyfargar; koksgrå og mørkebrun. Men syttitallet er retro, er det ikkje?

Dette er ferdig:






Dette har eg nettopp begynt på: