tirsdag 1. februar 2011

Rein nyting, midt i veka!

Kvifor spare den flotte maten til eit spesielt høve, når det kan vere like enkelt, billig og kjapt å lage den på ein kvardag? Nyt i veg!


Frisesalat med raudlauk, grilla kalkun (fint med kalkunrestar i frysaren!), krutongar og chèvre. Det heile er toppa med eit dryss sesamfrø, god olivenolje og himmelsk balsamico frå Oliviers.

Oppskrifta har eg lånt av svoger/svigerinne.





Kan eg forsyne meg snart?












Enda meir himmelsk - heimelaga sjokoladesaus!

75 gr sjokolade (50-70%)
25 gr ekte smør
1 ss honning

Varm i vannbad.
Server den varm på vaniljeisen.

1 kommentar:

Linn sa...

og eg som er så svulten,
dette såg HERLEG ut!

Takk for kjekk kommentar.

Ønsker deg ei herleg helg!