![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3QdeN9SeoY8IfujXf5tNyAkM5BzlFr6-a21VyjmpofzCOSqC94x5M8cCOVk7xeqj-SbMyrB4bSZCXVfPk-11sfPlLTBgVUgrRnyUXoEusJW24LJB5f-XFVxcRzaG1IYpq7Q112D5BHDI/s320/kake2.jpg)
Ekstra tips som ikkje står i oppskrifta:
- Bruk ei tresleiv til å røre kremen med under oppvarming. Og rør - heile tida - godt!
- Visp smøret luftig før du blandar det inn i den kule kremen.
Mmmm... heile kaka forsvann i løpet av eit døgn...
Men til mitt forsvar så brukte eg berre 2/3 av oppskrifta. Altså, kaka var ikkje så stor.
Lykke til og god påsketid!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar